Herinrichting Werk aan het Spoel

In 2009 is Agterberg b.v. gestart met de uitvoering van de herinrichtingswerkzaamheden bij de Nieuwe Hollandse Waterlinie "Werk aan het Spoel".

De eerste werkzaamheden bestonden uit het kappen van bomen en het verwijderen van het oude straatwerk, asfalt en hekwerk. Hierna kon de opbouw beginnen en is er een mooie dijk om het fort gemaakt. Inmiddels zijn de werkzaamheden afgerond het beschikt het terrein over een groot openluchttheater en diverse wandelpaden van waaruit men kan genieten van schitterend uitzicht.

"Werk aan het Spoel" is genomineerd voor De Gouden Piramide. Dit is de jaarlijkse Rijksprijs voor inspirerend opdrachtgeverschap in de architectuur, stedenbouw, landschapsarchitectuur, infrastructuur en ruimtelijke ordening.

Eind mei bezoekt de jury de genomineerde opdrachtgevers en hun projecten tezamen met een cameraploeg van de AVRO.

Op zaterdag 30 november is de prijsuitreiking.

Klik hier voor de fotoreportage op de blogspot van Het werk aan de Groene Weg.


Contactpersoon

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frank Agterberg.

Contact

Bel me terug

Contact

© 2018 Agterberg bedrijven