Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Meld je voor de familiedag Agterberg Bedrijven 2023

Beste collega’s,

Het is bijna tijd voor de jaarlijkse familiedag van Agterberg Bedrijven!
We willen jullie, met partner en thuiswonende kinderen, van harte uitnodigen om samen met ons een geweldige dag vol plezier en avontuur te beleven op het prachtige Eiland van Maurik, bij EMV19.

Wanneer: 7 oktober 2023
Waar: EMV19 – Eiland van Maurik 19 te Maurik
Ontvangst: 14:30 uur
Eindtijd: 19:30 uur

 

EMV19 bevindt zich op het uiterste punt van de dijk, rondom een uitloper van de Nederrijn. Een fantastisch locatie voor onze sportieve, ontspannen Familiedag!

Op deze speciale dag is er voor iedereen iets leuks te doen. We hebben verschillende sportieve activiteiten gepland, zoals kanoën, beachvolleybal en sloepvaren. Maar dat is nog niet alles! Een van de hoogtepunten is de Dakar Buggy Experience, waarbij je kunt meerijden met een professionele chauffeur en het off-road racen kunt ervaren. Dat wil je niet missen!

Ook aan de kinderen is gedacht! Er zullen leuke spelletjes op en rond het strand zijn. Zij zullen zich zeker vermaken! Houd hiermee rekening met de kleding, neem eventueel een extra setje mee.

Natuurlijk is er ook tijd om te ontspannen. Je kunt bijvoorbeeld meevaren met de sloep en genieten van de prachtige omgeving.
Na al die activiteiten is het tijd voor een lekkere barbecue voor groot en klein en kun je gezellig bijkletsen met je collega’s en hun gezinnen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Erica of Lida van Personeelszaken.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de familiedag bij EMV19! Vergeet niet om je vóór 1 september aan te melden via onderstaand formulier, zodat we alles goed kunnen regelen. Kun je niet komen? Stuur ook dan graag het formulier terug.

We hopen dat je erbij kunt zijn en we er samen een geweldige dag van kunnen maken!

Hartelijke groet,

Directie Agterberg Bedrijven

Agterberg Bedrijven Familiedag 2023

Aanmeldingsformulier voor de familiedag van Agterberg Bedrijven op 7 oktober 2023 Stuur je reactie uiterlijk 1 september 2023 in!