Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Meld je aan voor de familiedag Agterberg Bedrijven 2024

Op zaterdag 5 oktober is het weer zover: onze jaarlijkse familiedag. Dit jaar is als locatie gekozen voor het terrein van de KNVB!

Voor sommigen van jullie is dit terrein al bekend terrein, aangezien de KNVB een trouwe klant is van Agterberg. Voor anderen is het een uitgelezen kans om te zien waar een aantal van onze collega’s dagelijks het terrein en de velden onderhouden.

Wanneer: 5 oktober 2024
Waar: KNVB terrein Zeist
Ontvangst: 14:30 uur
Eindtijd: 19:30 uur

 

Op het programma staan diverse activiteiten voor jong en oud.  Ook aan de kinderen is gedacht! Er zullen activiteiten zijn waar zij aan mee kunnen doen. Zij zullen zich zeker vermaken!

Na al die activiteiten is het tijd voor een lekkere barbecue voor groot en klein en kun je gezellig bijkletsen met je collega’s en hun gezinnen.

Als je vragen hebt, aarzel dan niet om contact op te nemen met Erica of Lida van Personeelszaken.

We kijken er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen op de familiedag op het terrein van de KNVB! Vergeet niet om je vóór 1 september aan te melden via onderstaand formulier, zodat we alles goed kunnen regelen. Kun je niet komen? Stuur ook dan graag het formulier terug.

We hopen dat je erbij kunt zijn en we er samen een geweldige dag van kunnen maken!

Hartelijke groet,

Directie Agterberg Bedrijven

P.S.: Let op, voor sommige activiteiten moet je je van tevoren aanmelden. We informeren je daar op een later tijdstip over. Houd dus goed je mailbox in de gaten!

Agterberg Bedrijven Familiedag 2024

Aanmeldingsformulier voor de familiedag van Agterberg Bedrijven op 5 oktober 2024 Stuur je reactie uiterlijk 1 september 2024 in!