Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Gladheidsbestrijding gemeente De Bilt

Agterberg b.v. verzorgt in opdracht van de gemeente De Bilt de gladheidsbestrijding.

Gladheidsbestrijding gemeente De Bilt

Agterberg b.v. verzorgt in opdracht van de gemeente De Bilt de gladheidsbestrijding.

Tijdens het strooiseizoen heeft de gemeente De Bilt contact met Meteoconsult en omliggende gemeentes om te bepalen wanneer er gestrooid moet worden. De gladheids-coördinatoren van de gemeente De Bilt geven Agterberg de opdracht om te gaan strooien

De routes voor de gladheidsbestrijding worden jaarlijks door de gemeenteraad vastgesteld. Deze routes treft u in onderstaand overzicht aan. Om u een indruk te geven van de strooiroutes: er wordt 96 km fietspad en 140 km hoofdroute gestrooid.

Er wordt voornamelijk preventief gestrooid zodat het strooien van de wegen zoveel mogelijk buiten de spitsuren plaatsvindt. Er wordt zowel droog als nat gestrooid.

De gemeente doet een beroep op de bewoners om zelf de stoepen zoveel mogelijk schoon te houden. Hiervoor kunt u, bij de gemeentewerf aan de Laan van Weltevreden in De Bilt op zaterdag 8 december tussen 10.00 – 11.00 uur, kosteloos uw emmer komen vullen met zout.

Bij zwembaden, scholen en dagvoorzieningen staan zoutkisten. Wanneer deze kisten leeg zijn kan dit gemeld worden via onderstaand e-mailadres. Agterberg zal deze kisten dan bijvullen.

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar gladheiddebilt@agterberg.com

Strooiroutes gemeente De Bilt

Fietsroute 1

Fietsroute 2

Hoofdroute 1

Hoofdroute 2

Hoofdroute 3