Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Groenewegen BV

Groenewegen is een kleinschalig hoveniersbedrijf met meer dan 50 jaar ervaring, gespecialiseerd in de verzorging van particuliere en bedrijfstuinen, met name in de regio Utrecht en Noord Holland.  De vakmensen van Groenewegen zijn uitstekend opgeleid en expert op het gebied van het ontwerpen, aanplanten en onderhouden van zowel grote als kleine tuinen.

 

Groenewegen b.v.

Met meer dan 50 jaar ervaring is Groenewegen gespecialiseerd in de verzorging van particuliere en bedrijfstuinen. Wij zijn met name actief in de regio Utrecht en Noord Holland. Doordat wij een kleinschalig hoveniersbedrijf zijn, is de communicatie vlot en zijn de lijntjes kort. De vakmensen van Groenewegen zijn uitstekend opgeleid en hebben expertise op het gebied van het ontwerpen, aanplanten en onderhouden van zowel grote als kleine tuinen.

Wij realiseren zowel het ontwerp en de aanleg van tuinen als de renovatie en het onderhoud ervan. Met onze ervaren medewerkers kunnen wij de werkzaamheden snel en met een minimum aan overlast uitvoeren.  Wilt u ook graag zelf tussentijdse onderhoudswerkzaamheden in de tuin uitvoeren? Onze medewerkers geven u graag advies voor optimaal plezier van uw tuin.

Omdat we onderdeel uitmaken van de Agterberg Bedrijven, hebben we alle kennis en materieel ter beschikking en kunnen we een beroep doen op eigen specialisten voor timmerwerk, metselwerk of de aanleg van verlichting. Daarbij blijft Groenewegen uw vaste aanspreekpunt en zorgt ervoor dat alles naar volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

Onze vacatures

Werkzaamheden van Groenewegen b.v.

product Groenewegen b.v.

Aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen

product Groenewegen b.v.

Boomverzorging

product Groenewegen b.v.

Ontwerpen van tuinen

Je mag Willem Oskam altijd even bellen!

Willem Oskam

Tel:030 220 2334

Mail:w.oskam@groenewegenbv.nl

Agterberg op Instagram