Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Expertise Agterberg b.v.

Ontdek de kracht van een aannemingsbedrijf met een rijke historie

Ontdek de kracht van een aannemingsbedrijf met een rijke historie. Wij verzorgen grond-, weg- en waterbouw-projecten en zijn specialist in groen- en sportvoorzieningen. Ons werk vatten we daarbij breed op.

Agterberg b.v.

Ontdek de kracht van een aannemingsbedrijf met een rijke historie. Wij verzorgen grond-, weg- en waterbouwprojecten en zijn specialist in groen- en sportvoorzieningen. Ons werk vatten we daarbij breed op. In onze diensten én in de verantwoordelijkheid naar onze opdrachtgevers.

Innovatief en toekomstgericht denken vormen de basis van onze werkwijze. In het ontwerpen, aanleggen en beheren van sportaccommodaties hebben we een uitstekende reputatie opgebouwd. Op het gebied van (versterkt) natuurgras zijn we veelgevraagde experts en tal van opdrachtgevers weten ons als specialist in paardensportbodems te vinden. We leggen permanente bodems aan voor binnen- en buitenbakken en tijdelijke bodems voor grote (inter)nationale evenementen.

Projecten waar we trots op zijn

project Agterberg b.v.

Herinrichting Jac. P. Thijsseplein te Hilversum

project Agterberg b.v.

Vergroening van het Hooghiemstraplein

project Agterberg b.v.

Herinrichting buitenplaats aan de Enghweg

Agterberg ontzorgt het hele traject van begin tot eind:

Step 1

Kennismakingsgesprek

“Elke reis begint met de eerste voetstap” Bij ons is dit vaak het maken van een afspraak voor een kennismakingsgesprek en het helder krijgen van de “vraag”.

Of het een uitnodiging is op basis van een besteksuitvraag, design en construct, of een open vraag….. wij gaan vol aandacht met uw vraagstuk aan de slag.

Hierbij zijn de milieu- en duurzaamheidsaspecten vanzelfsprekend leidend in onze aanpak, zonder dat dit bij u tot kostenverhoging leidt.

 

illustratie
Step 2

Offerte

Afhankelijk van de “uitvraag” kan dit inhouden dat uw vraag inhoudt dat er een ontwerp dient te worden gemaakt, technische tekeningen, een bestek, een begroting of misschien kunnen we volstaan met alleen een uitgebreide offerte. In alle gevallen hebben wij know how in huis om uw vraag in de vorm van maatwerk te beantwoorden.

illustratie
Step 3

Uitvoering

Na de voorbereidende fase komt de uitvoering. Indien niet voorgeschreven in het bestek wordt door ons een plan van aanpak geschreven waarin duidelijk is beschreven wanneer welke fase van het project wordt uitgevoerd.

De materialen met een keuzemoment worden met u besproken en de overeengekomen materialen worden aangekocht en in de tijd op afroep geplaatst.

Afhankelijk van de grootte van het project zal het project onder regie van een uitvoerder met supervisie van een hoofduitvoerder worden gerealiseerd.

illustratie
Step 4

Oplevering

Nadat de uitvoering is afgerond komt het moment dat de (hoofd)uitvoerder het project aan u oplevert. Tijdens dit officiële moment wordt ook een verslag van de oplevering gemaakt.  Mocht het zo zijn, dan worden de laatste wensen uitgevoerd en is het project gereed.

Indien van toepassing zult u dan ook een digitale tekening ontvangen van uw project, zodat u de maatvoering van eventuele putten, huisaansluitingen, drainagestrengen etc. altijd terug kunt vinden.

illustratie

Werken bij Agterberg

Je merkt pas echt dat we een familiebedrijf zijn als je bij ons komt werken

Agterberg Bedrijven

Agterberg Bedrijven is een unieke combinatie van bedrijven met veel specialismen op het groene- en grijze werkgebied. Een echt familiebedrijf wat al ruim 71 jaar Mensenwerk achter Vanzelfsprekendheid hoog in het vaandel heeft staan.

Agterberg op Instagram