Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Expertise Agterberg b.v.

Aanleg en onderhoud van voetbalvelden

Al meer dan 50 jaar is Agterberg voor de voetbalsport een belangrijke speler, als specialist in voetbalvelden. Zowel de traditionele constructie als de innovatieve eigen constructies van Agterberg worden volop bij voetbalclubs toegepast. Voorbeelden hiervan zijn de velden van het KNVB-complex te Zeist, trainingscentrum van NOC NSF – Papendal in Arnhem en het trainingscomplex en het stadionveld van Almere City FC.

Al meer dan 50 jaar zijn wij voor de voetbalsport een belangrijke speler, als specialist in voetbalvelden. Zowel de traditionele constructie als de innovatieve eigen constructies van Agterberg worden volop toegepast bij voetbalclubs als natuurgrasveld.

Natuurgras blijft in het voetbal een belangrijke speler, zowel nationaal als internationaal. In het meest positieve scenario zal 25 procent van de velden uit kunstgras bestaan. Wij verwachten dat vooral de hybridevelden, een constructie waarbij de natuurlijke grasmat is verstevigd met een kunstgrasvezel, een grote opmars zullen maken omdat dit het aantal speeluren tot wel 800 uur verhoogd. Na een korte herstelperiode van 6-8 weken is de mat, met het juiste onderhoud, al weer groen en bespeelbaar.

Wij staan met onze kennis en ervaring van zowel natuurgras als hybrideconstructies, klaar om u te adviseren en ook de accommodatie te verbeteren.

Aanleg…voor elke klasse!

product Agterberg b.v.

Voetbal op natuurgras

product Agterberg b.v.

WaterXtra

product Agterberg b.v.

Fibreturf

project Agterberg b.v.

Renovatie voetbalveld VV Kockengen

project Agterberg b.v.

Renovatie veld Almere City

project Agterberg b.v.

Herinrichting sportpark Vechtzoom

project Agterberg b.v.

Aanleg kunstgras voetbalveld Sportpark Marco van Basten

project Agterberg b.v.

Vervangen grasmat Yanmar stadion

Je mag onze specialist van Agterberg altijd even bellen!

onze specialist van Agterberg

Tel:030-2201582

Mail:info@agterberg.com