Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Groenrecycling Utrecht b.v.

Bij Groenrecycling Utrecht dragen wij bij aan een beter milieu. Dit doen wij door het innemen en verwerken van groene reststromen. Door middel van een natuurlijk proces zetten wij deze groene reststromen om in hernieuwbare grondstoffen zoals bodemverbeteraar, tuinaarde, bomenzand en bomengrond.

Groenrecycling Utrecht b.v.

Bij Groenrecycling Utrecht dragen wij bij aan een beter milieu. Dit doen wij door het innemen en verwerken van groene reststromen. Door middel van een natuurlijk proces zetten wij deze groene reststromen om in hernieuwbare grondstoffen zoals bodemverbeteraar, tuinaarde en bomenzand en bomengrond.

Als lid van de Branche Vereniging Organische Reststoffen (BVOR) maken wij gebruik van hun kennis en netwerk om onze dienstverlening en werkwijze continue te verbeteren.

Het klimaat verandert in een rap tempo. Gebleken is dat deze ontwikkelingen versnellen door de toenemende concentraties CO2 in de atmosfeer.
Onlangs is uit de broeikasberekening, uitgevoerd door QS Certification, gebleken dat de Groenrecycling Utrecht met de recycling van groene reststromen zorgt voor een jaarlijkse CO2 reductie van 10.000 ton.

Naast onze eigen projecten is het ook mogelijk voor particulieren en hoveniers uit de omgeving om bodemverbeteraar, grond en tuinaarde af te halen. De grond kan worden afgehaald met een eigen aanhanger. Er kan met pin en contant betaald worden.

Onze certificaten

 

 

 

Je mag onze specialist van de Groenrecycling altijd even bellen!

onze specialist van de Groenrecycling

Tel:030 252 2249

Mail:gru@groenrecycling.nl