Waar ben je naar op zoek?

Search
Generic filters
Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Groenrecycling Utrecht b.v.

Het milieu verdient onze beste zorg. Bij Groenrecycling Utrecht zetten wij plantenresten door middel van een natuurlijk proces om in hoogwaardige nieuwe producten.  We beschikken over beluchtingssystemen en machines om het ingenomen groenafval om te zetten in diverse hoogwaardige eindproducten zoals bodemverbeteraar.

Groenrecycling Utrecht b.v.

Het milieu verdient onze beste zorg. De zorg van Groenrecycling Utrecht. Een innovatieve, gecertificeerde onderneming die op een geconditioneerde manier plantenresten,  inneemt en recyclet.

Met Groenrecycling Utrecht waren we in 1991 één van de eersten die plantenresten door middel van een natuurlijk proces lieten omzetten in hoogwaardige nieuwe producten. Vanaf het pionierstadium zijn wij uitgegroeid tot de onderneming die we nu zijn.

We hebben beluchtingssystemen ontwikkeld en speciale machines om het materiaal om te zetten en het eindproduct te zeven. Daarnaast beschikken we over een compleet meteostation. Zo kunnen we de weersomstandigheden direct vertalen naar de uit te voeren handelingen tijdens het composteerproces. High tech in optima forma, waar u met een gerust hart een beroep op kunt doen voor de verwerking van uw blad, snoeihout, maaisel of andere groene reststromen laten verwerken.

Je mag onze specialist van de Groenrecycling altijd even bellen!

onze specialist van de Groenrecycling

Tel:030 252 2249

Mail:gru@groenrecycling.nl