Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

Expertise Groenewegen b.v.

Ontwerp, onderhoud en aanleg van tuinen

Groenewegen heeft al meer dan 40 jaar ervaring in het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van zowel particuliere- als bedrijfstuinen.

Ontdek wat Groenewegen voor u kan betekenen. Een ambachtelijk hoveniersbedrijf met meer dan 40 jaar ervaring, gespecialiseerd in de verzorging van particuliere en bedrijfstuinen, met name in de regio Utrecht en Noord Holland. Alle voorkomende facetten – zoals groen, bomen, verharding en verlichting- nemen wij voor onze rekening.

Wij realiseren zowel het ontwerp en de aanleg van tuinen als de renovatie en het onderhoud ervan. Wij zijn ervaren en kunnen de aanleg van uw nieuwe tuin snel en met een minimum aan overlast uitvoeren.

Ons bedrijf is ambachtelijk klein. Daardoor verloopt de communicatie prettig, vlot en persoonlijk. Omdat we onderdeel uitmaken van de Agterberg Bedrijven, kunnen we u nog meer voordelen bieden. We hebben alle kennis en materieel ter beschikking en kunnen een beroep doen op specialisten van Agterberg voor timmerwerk, metselwerk of de aanleg van verlichting. Daarbij blijven wij uw vaste aanspreekpunt en zorgen ervoor dat alles naar uw volle tevredenheid wordt uitgevoerd.

product Groenewegen b.v.

Onderhoud van tuinen

product Groenewegen b.v.

Ontwerpen van tuinen

product Groenewegen b.v.

Aanleg van particuliere- en bedrijfstuinen

project Groenewegen b.v.

Nieuw tuin ontwerp te Groenekan

project Groenewegen b.v.

Aanleg graszoden in Groenekan

project Groenewegen b.v.

Tuin renovatie Nedereindseweg

project Groenewegen b.v.

KDV De Melkfabriek

Toon alle projecten
Je mag Willem Oskam altijd even bellen!

Willem Oskam

Tel:030 220 2334

Mail:w.oskam@groenewegenbv.nl