Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

project Agterberg b.v.

Herinrichting entree Van Boetzelaerpark te De Bilt

In opdracht van de gemeente De Bilt werkt Agterberg aan de herinrichting van de entree van het Van Boetzelaerpark. Het cirkelvormige grasperk wordt omgevormd tot een bloemenperk met vaste planten.

 

 

Herinrichting entree Van Boetzelaerpark

In opdracht van de gemeente De Bilt werkt Agterberg aan de herinrichting van de entree van het Van Boetzelaerpark. Het project is een initiatief van de stichting “Vrienden van het Van Boetzelaerpark”. Deze stichting heeft bij diverse fondsen gelden verworven om de herinrichting van de entree te realiseren.

Verbeteren van de toegankelijkheid

De stichting “Vrienden van het Van Boetzelaerpark” wil door het herinrichten van de entree de toegankelijkheid van het park verbeteren, mooier en kleurrijker maken.

Verhoogd bloemenperk met Cortenstalen rand

Het cirkelvormige grasperk wordt omgevormd tot een verhoogd bloemenperk met diverse kleurrijke vaste planten. De ophoging wordt opgevangen door middel van een Cortenstalen rand. In het midden van het bloemperk zal een vaas op een sokkel geplaatst worden ter herinnering aan de Moerkoertvaas die hier in het verleden heeft gestaan.

De huidige entree zal worden verwijderd. Hiervoor in de plaats komt verderop op het toegangspad een smeedijzeren sierhekwerk. Het ontwerp is gemaakt door Copijn Tuin- en Landschapsarchitecten. Ook het eerste ontwerp, uit 1930, was van de hand van Copijn.

 

 

Enkele producten

product Groenrecycling Utrecht b.v.

Tuinaarde

product Agterberg b.v.

Aanleg en onderhoud groenvoorzieningen

product Agterberg b.v.

Onkruidbestrijding