Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

project Agterberg b.v.

Aachen-Laurensberger Rennverein - CHIO Aachen

Op het terrein van de Aachen-Laurensberger Rennverein e.V. worden diverse paardensportevenementen van wereldklasse georganiseerd.

 

 

CHIO Aachen

Het CHIO in Aachen wordt ook wel het Wereldfeest van de paardensport genoemd. Sinds 1925 wordt jaarlijks op het terrein van de Aachen-Laurensberger Rennverein e.V. dit grootse paardensportevenement georganiseerd.  Dit evenement trekt jaarlijks ongeveer 350.000 bezoekers en naast dressuur, springen en vierspan is er ook eventing en voltige te bewonderen.

Al vele jaren is Agterberg verantwoordelijk voor de aanleg en het onderhoud van de verschillende paardensportbodems, zowel voor-, tijdens- als na diverse evenementen.

Het terrein bestaat uit o.a. 3 binnenpistes, 2 zandpistes, enkele ingezaaide zandpistes, enkele graspistes. Alle pistes zijn voorzien van toplaag gemengd in onze menginstallatie te Utrecht, afgestemd op de wensen van de klant.

Tijdens het CHOI wordt er voor de eventing en marathon gebruik gemaakt van omliggende graslanden die speciaal voor CHIO Aachen in gereedheid gebracht worden.

Ook tijdens het CHOI zijn specialisten van Agterberg, met eigen materieel, aanwezig om de bodems in optimale conditie te houden.

 

Enkele producten

product Agterberg b.v.

Paardensport binnenbodem

product Agterberg b.v.

Paardensport buitenbodem

product Agterberg b.v.

Paardensport tijdelijke bodem