Waar ben je naar op zoek?

Projecten
Expertises
Product
Vacatures

project Agterberg b.v.

Stabilizer verharding in Het Park te Rotterdam

Het Park in Rotterdam is beter bekend als het park bij de Euromast. Voor de uitstraling van Het Park was de asfaltverharding op de paden een doorn in het oog. In opdracht van de gemeente Rotterdam heeft Agterberg het asfalt van deze paden vervangen door Stabilizer IJssel Mix.

 

 

Aanleg van Stabilizer paden in Het Park te Rotterdam

Het Park in Rotterdam is beter bekend als het park bij de Euromast. Het is rond 1850 ontworpen door de bekende landschapsarchitecten vader en zoon Rocher, die ook het Amsterdamse Vondelpark hebben ontworpen. In 2010 is Het Park aangewezen als Rijksmonument.

Wandelpaden door Het Park

Het Park ligt aan de rand van het centrum in de schaduw van de Euromast. In Het Park treffen we de grootste verzameling oude bomen in Rotterdam aan. Het park is ontstaan door het samenvoegen van twee oude buitenplaatsen. Slingerende wandelpaden doorkruisen het park en maken het tot een geliefde recreatieplek in Rotterdam. Voor de uitstraling van Het Park was de asfaltverharding op de paden een doorn in het oog.

Stabilizer verharding

Na een geslaagd proefproject met Stabilizer IJssel Mix zijn alle secundaire paden in het park gefaseerd voorzien van Stabilizer. Stabilizer is een gebonden verharding, gemaakt van 100% natuurlijke materialen, verkrijgbaar in diverse kleuren. De samenstelling van het steenmengsel en een 100% natuurlijk bindmiddel zorgt voor een stabiele verharding met unieke eigenschappen. Stabilizer verharding is uitstekend geschikt voor onder andere wandelpaden, fietspaden, pleinen, boomspiegels en parkeerplaatsen.

Lees meer over Het Park in Stadswerk magazine 2020-2

 

Enkele producten

product Agterberg b.v.

Stabilizer verharding

product Agterberg b.v.

Maaien

product Agterberg b.v.

Onkruidbestrijding